dimanche 13 octobre 2019

CRISISPRODUCTIE : IMPOSSIBLE in menselijke termen


Pour TÉLÉCHARGER, voici l'URL de la vidéo : 
https://youtu.be/-x2LXYAAV0s
(exemple de site de téléchargement :
 https://savetomp3.com/fr )



* * *

CRISISPRODUCTIE :
IMPOSSIBLE in menselijke termen

Na 60 jaar in de grote afvalligheid te hebben gezeten die door de heilige Paulus is aangekondigd, zal deze moeten eindigen. Maar juist omdat dit soort grote crises niet langer dan 70 jaar duren, min of meer binnen enkele jaren, zijn we er heel dicht bij, aangezien grote crises van dit type niet verder gaan dan 70 jaar. De vraag rijst: hoe komen we er uit?

Voor het eerst noemden geautoriseerde stemmen in de mediamarkt Bergoglio een ketter, iets dat zijn vijf voorgangers nooit hadden meegemaakt, behalve in kleine kring. Maar deze geautoriseerde stemmen trekken niet de conclusies vanwege de gevolgen. En toch is een uitweg uit de crisis mogelijk, hoewel menselijk gezien onmogelijk, omdat....

Inderdaad, een ketter kan geen paus zijn en een paus kan geen ketter zijn. Bergoglio is echter een duidelijke en relevante ketter. Verschillende kardinalen hebben het eindelijk publiekelijk toegegeven. Wat moeten ze nu doen? Wat is hun plicht? Ze moeten elkaar in conclaaf ontmoeten om een echte paus te kiezen.

Zij vonden Bergoglio inderdaad een ketter en hadden zich daarom afgesneden van de Kerk. We weten dat diezelfde kardinalen desondanks zeggen dat hij nog steeds paus is, wat geen enkele zin heeft: het is opportunisme. Laat ze uit deze fout komen en een echte paus kiezen, en de crisis van de kerk zal voorbij zijn.

Maar hier is het, want er is een maar: zijn ze echt kardinaal?

G.C.


À télécharger ici :

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire